Leg for virksomheder

- kreativitet og gode relationer

Leg i virksomheden

At lege sammen bringer mennesker tættere på hinanden. Gerlev har mange årtiers erfaring med at lave leg for virksomheder, og vi tilbyder arrangementer der passer både til jer der søger en sjov fælles oplevelse og til jer der vil arbejde seriøst legende med teambuilding og fællesskab.

Vi kan også hjælpe jer med at lave skræddersyede kundeevents med legen i centrum. Uanset hvilken type arrangement I ønsker, leverer vi en stærk, fælles oplevelse hvor deltagerne kan sænke skuldrene grine sammen i legens uformelle rum. Aktiviteterne er meget inkluderende og præsenteres altid så alle kan være med uanset fysisk formåen. Det enkelte arrangement kan tilpasses til jeres behov i forhold til tidsramme, antal deltagere, tema, indhold, sted, m.v.

Vælg et produkt herunder for at læse mere om de arrangementer vi typisk leverer til virksomheder.

Kontakt os

hvis du ønsker hjælp til dit arrangement eller har andre generelle spørgsmål

blockquote "Vi havde en dejlig dag i Gerlev. Udover det helt igennem skønne vejr fungerede alt super godt. Maden var fantastisk og vores lege-instruktør Daniel imponerede os alle med sin charme, entusiasme, energi og store faglighed. Vi fik fuld valuta for den investerede tid! Vi spreder budskabet om Gerlev som et utrolig dejligt sted at holde personalearrangementer."

Trine Tybjerg Holm, souchef for HD- og Mastersekretariatet, SDU

blockquote Playbuilding fra Gerlev var supergodt til give os ny energi og sætte nye perspektiver på vores dialog med hinanden. Der er tale om et meget simpelt og meget effektivt koncept, som gav os alle god læring omkring vores kommunikation. Det er sjovt at lege. Det er ikke noget, vi gør ret meget som voksne. Her var det ganske legitimt, og alle kunne være med. (...) Kollegerne har givet meget positiv feedback på legene. Vi taler stadig om dem. Vi fik bl.a. øjnene op for, hvordan vi bør være mere opmærksomme på den nonverbale kommunikation i vores dagligdag.

Lotte Schiffer, HR-teamleder, Nordea

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet