Skriv Ring
juni 8, 2021

TRE SKARPE TIL THIT AARIS-HØEG - GERLEVS NYE BESTYRELSESFORMAND

Gerlev har fået ny bestyrelsesformand. Hun er dog ikke helt ny, når det kommer til Gerlev. I 1992 startede Thit Aaris-Høeg som elev på højskolen. Efter sit ophold engagerede hun sig i elevforeningen, hvor hun blev formand. Hun har været gymnast på skolens elitehold i 10 år. Gennem de seneste år har hun både deltaget i og undervist på sommerens familiehøjskole og i april 2019 trådte hun ind i Gerlevs bestyrelse.

Blå bog

Thit Aaris-Høeg blev på repræsentantskabsmødet d. 15. april 2021 valgt som ny formand for Gerlevs bestyrelse. Hun afløser dermed Søren Præstholm, som fik 11 år på posten. Gennem sine 2 år i bestyrelsen har Thit været med til at sætte en ny retning for Gerlev med fokus på at styrke fundamentet for højskolen, så den kan bestå mange år ud i fremtiden. 

Til daglig er Thit Adm. direktør i to private fonde. En almennyttig “Fonden for Socialt Ansvar” og en erhvervsdrivende “Fonden for Sociale Investeringer”. Fondene arbejder bl.a. med at drive frivilligt socialt arbejde og arbejder i øvrigt med social innovation i hele Danmark. Thit har arbejdet som leder det meste af sit voksne liv primært i private og almennyttige virksomheder og organisationer. Hun har hele sit liv været aktiv i gymnastikkens verden og stiftede i sin tid gymnastikforeningen Muskel Magneten i København. Det var også som gymnast at hun første gang satte fødderne på Gerlev for næsten 30 år siden. Mange spring og gode rytmeserier senere står hun nu som formand for Gerlevs bestyrelse med et bankende hjerte for skolen og et stort ønske om, at give lidt tilbage for det Gerlev har givet hende.

Thit er gift med Daniel, som er guldsmed og sammen har de to piger – Pil og Flora, som bliver 11- og 14 år til efteråret.

DE TRE SKARPE

I videoen fortæller Thit om, hvorfor hun gerne vil være formand for Gerlevs bestyrelse, hvilke ting hun gerne vil sætte fokus på som formand, og hvad hendes bedste Gerlev minde er.

NB. Hvis videoen ikke kommer frem, er det fordi, du har fravalgt cookies. Hvis du gerne vil se videoen, skal du tillade alle cookies via dette link, eller finde den på YouTube via dette link.

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet