Leg for skoler

- Bevægelsesglæde for alle klassetrin

Arrangementer hos jer

Skoler og SFO’er kan bestille Gerlevs instruktører til en lang række forskellige arrangementer med legen i centrum – det kan fx være en legende idrætsdag for hele skolen, eller en ryste-sammen-dag med leg og spil for en enkelt klasse eller årgang.

Kurser for personalet

Vi tilbyder en lang række kurser og komptenceudviklingsforløb for lærere og pædagogisk personale, som styrker jeres egne evner i at sætte gang i leg til glæde for både jer og børnene. Vi laver også arrangementer med henblik på at styrke det gode fællesskab i personalegruppen.

Besøg Gerlev Legepark

Besøg Gerlev Legepark og gå på opdagelse i den 3 hektar store park fyldt med historiske lege og spil. I kan også bestille en instruktør til at lave en skæg omgang fællesleg med jer undervejs i jeres besøg.

Kontakt os

med spørgsmål eller for at bestille et arrangement eller kursus

blockquote ”Det har været en vildt sej dag – men også varm og nu er jeg meget træt” – ”Det var sjovt at kravle rundt på de store børn” – ”jeg har fået mange nye venner – særligt de store, så nu tror jeg også, at de vil hjælpe mig, hvis jeg falder i skolegården”.

Børn på Skolen på La Cours Vej

blockquote Fra 1. færd havde instruktørerne styr på det, der skulle ske. De havde styr på tidsplaner og aktiviteter. Alle skolens medarbejdere fik inspiration til en hel masse nye lege, idet alle legene tog afsæt i, at de skulle være lette at starte op og med brug af meget få rekvisitter.

Irene Hastrup, skoleleder, Skolen på La Cours Vej

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet