Skriv Ring
juli 5, 2020

Sommerleg på Fyn og Vestsjælland

Vi fylder sommerdanmark med leg, og besøger i løbet af uge 29-33 en lang række byer på Fyn og Vestsjælland i samarbejde med Slagelse, Nordfyn og Nyborg Kommune. Under vores besøg, byder vores instruktører byens borgere og turister op til sjove fælleslege, og vi medbringer en masse sjove redskaber og installationer til legende bevægelse. Kom og prøv vores sjove historiske træspil, f.eks. en hæsblæsende omgang Frøsnapper, Hammerspil eller Rækker-Trækker med din familie. Eller lær et par sjove parkour- eller akrobatiktricks! Instruktørerne hjælper jer, så det er sjovt og trygt, og så alle kan være med – børn som voksne! Det hele foregår naturligvis i overensstemmelse med myndighedernes foreskrifter ift. Corona-sikkerhed.

Se programmet for hvilke dage vi besøger hvilke byer på plakaten herunder (klik for at forstørre) – lige til at hænge op på køleskabet! 😉

(Program for byerne - klik for at forstørre)

Bor du ikke i nærheden?

Fortvivl ej, vi har nemlig også sommeraktiviteter i mange andre byer rundt omkring i det danske sommerland de kommende måneder, så hold godt øje med vores begivenhedskalender, hvor vi løbende tilføjer de byer som vi kommer til at besøge. Kalenderen finder du herunder!

Kommende Begivenheder:

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet