Kurser for dagtilbud

- Kompetencer til en styrket legekultur

Vores kurser og forløb giver jer værdifulde kompetencer og redskaber til at understøtte legekulturen i institutionen. Kurserne er praksisbaserede og kan i de fleste tilfælde foregå i arbejdstiden sammen med jeres egne børn – og dermed bliver det nemt at implementere jeres nye viden i dagligdagen efter endt kursus. Læs mere om vores kurser herunder.

Måske har du også overvejet følgende:

Arrangementer hos jer

Som institution kan I bestille en instruktør fra Gerlev til at sætte gang i leg for børn og personalet til et enkeltstående arrangement – vi kan komme ud til jeres udflugtsmål eller blot komme og lege hos jer i de vante rammer på institutionens legepladsen. Vi kan også arrangere en Store Legedag med både lege og spil, hvor børnenes familier også kommer og leger med, f.eks. til sommerfesten.

Besøg Gerlev Legepark

Tag på udflugt til Gerlev Legepark og gå på opdagelse i den 3 hektar store park fyldt med historiske lege og spil. Parken indeholder udover spillepladsen også en stor rebbane, en balancebane og meget mere. I kan bestille en instruktør til at lave en skæg omgang fællesleg med jer undervejs i jeres besøg. Gerlev Legeparks besøgende bruger typisk fra 3-5 timer i parken, så sæt gerne hele dagen af til et besøg.

blockquote Det har været berigende både, at få teori og praksis i et sammenhængende forløb. Alle husene har nydt at have to pædagogiske medarbejdere fra centret tilstede. De var meget inspirerende og igangsættere med legene på legepladserne. Aktiviteterne var godt planlagt og tilrettelagt alt efter alder (...) Både personaler og børn er blevet inspireret af dette forløb, og det er helt sikkert noget, som der vil bliver fulgt op på i det levede pædagogiske udendørs liv i husene.

Gitte Berg, institutionsleder

blockquote Vi ville ikke være de legende og teoretiske oplevelser foruden som vores samarbejde med Gerlev har givet os. Og når jeg skriver os, så er det børn, medarbejdere og forældrene, da det bl.a. er det unikke ved Gerlev, at vi oplever i et fælleskab. Så jeg/vi kan kun varmt anbefale at indgå i et samarbejde med Gerlev.

Vibeke Snedevind, leder i Ringgårdens Børnehave

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet