Sommerleg på Solens Plads i Korsør

Vi sætter gang i sommerløjerne på Solens Plads i Korsør d. 16.-18. juli, hvor vi stiller op med spil, fællesleg, parkourstativ m.m. alle tre dage. Vores instruktører byder alle borgere og turister op til leg og sjov, og vi medbringer en masse sjovt udstyr til legende bevægelse, som pannabane, parkourstativ og selvfølgelig vores fantastiske samling af historiske træspil. Så kig forbi og prøv en hæsblæsende omgang Rækker-Trækker med din familie, eller lær et par sjove parkour- eller akrobatiktricks – instruktørerne hjælper jer så det er sjov og trygt, og så alle kan være med, både børn og voksne!

Du læse mere om hvilke tider der er aktivitet på Solens Plads på plakaten herunder! Her kan du også se hvornår vi besøger andre byer i nærheden af Korsør…

(Klik for at forstørre)

Sommerleg i hele landet

Hen over sommeren besøger vi en lang række danske byer, hvor vi stiller op med leg, spil og andre sjove bevægelsesaktiviteter. Vi modtager mange henvendelser fra byer som ønsker besøg af os, så vi opdaterer løbende listen over steder vi besøger – se flere kommende begivenheder herunder, for at se hvornår vi kommer til en by i nærheden af dig!

Se Flere kommende Begivenheder:

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet