Sommerleg på Havnen i Skælskør

Havnens glade gæster kan se frem til masser af sjov og leg i Skælskør d. 22.-24. juli, hvor Gerlev besøger Havnepladsen og stiller op med spil, fællesleg, parkourstativ m.m. i alle tre dage. Vores instruktører byder havnens gæster til at deltage i skægge fælleslege, og de er også parate til at hjælpe jer med at prøve alle vores sjove installationer til legende bevægelse, som pannabane, parkourstativ og selvfølgelig vores fantastiske samling af historiske træspil. Så kig forbi og prøv en hæsblæsende omgang Rækker-Trækker med din familie, eller lær et par sjove parkour- eller akrobatiktricks – instruktørerne hjælper jer så det er sjov og trygt, og så alle kan være med, både børn og voksne!

Du læse mere om hvilke tider der er aktivitet på Havnepladsen på plakaten herunder! Her kan du også se hvornår vi besøger andre byer i nærheden af Skælskør…

(Klik for at forstørre)

Sommerleg i hele landet

Hen over sommeren besøger vi en lang række danske byer, hvor vi stiller op med leg, spil og andre sjove bevægelsesaktiviteter. Vi modtager mange henvendelser fra byer som ønsker besøg af os, så vi opdaterer løbende listen over steder vi besøger – se flere kommende begivenheder herunder, for at se hvornår vi kommer til en by i nærheden af dig!

Se Flere kommende Begivenheder:

Kontakt os med spørgsmål, bestillinger eller andet